Translate

Bu Blogda Ara

16 Şubat 2016 Salı

Herbalife Türkiye’nin Marka Yüzü ÇAĞLA KUBAT


Bu sene, Türkiye’deki 15.yılını kutlayan sağlıklı yaşam sektörünün lider markası Herbalife, marka yüzü olarak Çağla Kubat ile anlaştı.
Kilo kontrolü, beslenme ve kişisel bakım ürünleri alanında dünya liderleri arasında yer alan Herbalife, bu birlikteliği bir basın kahvaltısı ile duyurdu. Herbalife Türkiye Genel Müdürü Ozan Özsavaşcı ve Çağla Kubat’ın katılımı ile gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.
Yaşam tarzı olarak marka ile çok örtüştüklerini için böyle bir birlikteliğe imza attığını dile getiren Çağla Kubat, Herbalife’ın aynı zamanda ulusal ve uluslararası yarışlarda da co-sponsor olarak kendisini destekleyeceğini ifade etti.
Sporu ve sporcuyu destekleyen bir beslenme şirketi olduklarının altını çizen Herbalife Türkiye Genel Müdürü Ozan Özsavaşcı, dünyada ve Türkiye’de rüzgar sörfü alanında önemli başarılara imza atan Çağla Kubat’ın, sağlıklı yaşam sektörüne uzmanlığı ile yön veren Herbalife Ailesi’ne katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Özsavaşcı, “Sağlıklı yaşam sektörünü; kilo kontrolü, beslenme ve kişisel bakım ürünleri alanında her gün bir adım daha ileriye taşıyan Herbalife, lider beslenme uzmanları ve Nobel Ödüllü bilim adamları ile birlikte yürüttüğü araştırma geliştirme faaliyetleriyle sürekli yenilenerek, en iyi ürünleri pazara sunmaya devam edecek” dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder