Translate

Bu Blogda Ara

16 Şubat 2016 Salı

Herbal Life Aktif Yaşam ve Spor Ürünleri Hakkında


Aktif, sağlıklı bir yaşam tarzının temeli iyi beslenmekten geçer.İster seçkin bir atlet isterseniz spor salonuna ara sıra uğrayan bir kişi olun, geniş Herbalife ürün yelpazesi sayesinde sağlıklı bir yaşam planının parçası olarak performansınızı en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olur. Herbalife’ın ideal beslenme ürünleri
Herbalife LiftOff Efervesan İçecek
H³O Pro™, karbonhidrat-elektrolit İzotonik içecek
sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmenize ve ihtiyaç duyduğunuz günlük besin maddelerini almanıza yardımcı olmak üzere özel olarak formüle edilmiştir.
Beslenme düzeniniz spor ve egzersiz performansınızı önemli derecede arttırabilmeniz için çok önemlidir. Doğru beslenme desteği olmadan egzersiz yapmak;istediğiniz performansı göstermenize engel olabilir.Karbonhidrat, protein ve iyi yağların iyi bir şekilde dengelenmesi GEREKİR.
İster üst düzey bir atlet, isterseniz sadece Pazar günleri spor yapan bir kişi olun, Herbalife’ın beslenme ürünleri istediğiniz amaçlara ulaşmanızda size yardımcı olabilir. İşte bu nedenle Herbalife ürünleri muhteşemdir, çünkü bu ürünler herkese uyarlanabilir. Egzersiz seviyeniz ne olursa olsun yaşam tarzınızı daha sağlıklı olmak yönünde geliştirirseniz kendinizi, kesinlikle çok daha iyi hissedersiniz. Egzersiz öncesinde, sırasında ve sonrasında uygulanan doğru beslenme stratejisi, iyi ve harika bir performans arasındaki farkı belirler.
Sporcu beslenmesi bilimi, dört temel bileşenden oluşur; enerji depolama, yeniden enerji depolama, onarım ve canlanma.
1.Enerji Depolama
Bir etkinlik öncesi, performans göstermeniz gereken durumlardan bir veya iki saat önce meyve suyu veya yarım yağlı süt ile karıştırılabilen karbonhidrat, protein, vitamin ve minerallerden oluşan Herbalife’ın Formül 1 Besleyic Shake Karışımını deneyiniz. Ekstra karbonhidrat almak istiyorsanız bu sağlıklı içeceğe meyve de ekleyebilirsiniz.
2.Yeniden Enerji Depolama
Egzersiz sırasında veya sonrasında önemlidir. Herbalife LiftOff özel formülüyle egzersiz sonrasında yenilenmenize yardımcı olur. Lift Off, içeriğiyle günlük B ve C vitamini ihtiyacınızın tamamını karşılar.
3.Onarım
H³O Pro™, karbonhidrat-elektrolit karışımı ile güçlendirilmiş 280-300 mOsmol/kg (yaklaşık 242 mmol/L) ozmalalite ve 21.73 mmol ekeltrolit içerir.
H³O Pro™’nun canlandırıcı, hoş bir lezzeti vardır ve egzersiz öncesinde, sırasında ve sonrasında tüketilebilir. İçeriğinde C Vitamini, B Vitaminleri (B1, B2, niasin, B6) ve E Vitamini vardır.
Yoğun egzersizler ya da spor aktiviteleri sırasında her bir saatte 1 paket tüketilmesi tavsiye edilmektedir.
Antrenman veya egzersiz seviyelerini artırmak istediğiniz zamanlarda günde 4 pakete kadar tüketilebilir.
Yapay tatlandırıcı ve koruyucular içermez.
Aminoasitler kas liflerinizin daha hızlı ve etkin bir şekilde onarılmasına ve yağsız bir kas kütlesinin muhafaza edilmesine yardımcı olduğundan protein hücre onarımı sürecinde kilit bir rol oynayan besin maddesidir. Protein alım kapasitenizi tam olarak kullanmak için Herbalife’ın Formül 3 Kişiye Özel Protein Takviyesi gibi iyi kalitede bir soya protein tozu takviyesinden yararlanabilirsiniz.
4.Canlanma
Atletlerde enerji üretimini arttırmak için çok miktarda oksijen kullanımı olur, bu nedenle büyük miktarda serbest radikal oluşumu meydana gelir. Serbest radikaller sağlıklı hücrelerde meydana gelen hasar ile bağlantılı olduğu düşünülen bu sürecin doğal bir yan ürünüdür. Vücut meyve, salata ve sebzelerde bulunan kendi antioksidan stoğunu kullanarak bu serbest radikallere karşı kendini savunabilir.
Özellikle sıcak nemli koşullarda egzersiz yaparken bolca sıvı tüketmelisiniz.Su kaybı yaşamak performansınızı etkileyebilir ve %2’lik bir sıvı kaybı bile büyük fark yaratır.
Egzersiz yapmaya başlamadan önce en az ½ litre olmak üzere bolca su için ve egzersiz sırasında da her 20 dakikada bir yaklaşık 250ml su için. İçtiğiniz suyun daha lezzetli olması için su şişenize Herbal Aloe Konsantresi ekleyin aloe bitkisi genel sindirim açısından da yararlıdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder