Translate

Bu Blogda Ara

16 Şubat 2016 Salı

BİR DOĞA HARİKASI ALOE VERA MUCİZESİ


Bütün dünya Aloe Vera bitkisinin yararlarından bahsederken Herbalife firması da geliştirdiği yeni ürünlerle pazar payını arttırmaya devam etmekte. Şu an sektörde bir numara olan Herbalife Herbal Aloe içeceği ve Herbal Aloe Bakım Serisi ile kaliteli ve sağlıklı ürünler üretmeye devam etmekte.
Aloe bitkisinin faydaları üzerine Herbalife Beslenme Danışma Kurulu Üyesi Prof. Banu Çaycı’nın yazısına bir göz atalım dedik…

Herbalife Beslenme Danışma Kurulu Üyesi Prof.Banu Çaycı ” Aloe vera, jel ve kabuk kısmından oluşan tıbbi amaçlı kullanılan bir bitkidir. Aloe Vera, vücut üzerinde olumlu fiziksel etkileri olan bir bitkidir. Sağlıklı bir sindirim sistemini ve bağırsak hareketlerinin sağlıklı bir şekilde sürmesini desteklemek amacıyla kullanılır.

Aloe Vera’ nın; deri üzerinde iyileştirici, yumuşatıcı, nemlendirici ve yaşlanmayı önleyici etkisi vardır. Bu bitkinin yaşlanmayı önleyici etkisi çok yönlüdür. Öncelikli olarak çok iyi bir temizleyici olduğu için ölü hücreleri kaldırır ve derinin küçük gözeneklerini temizler. Bir yandan derideki atık ve
toksinleri kaldırırken, içerdiği vitamin, mineral ve amino asitlerle deriyi besler ve yeni hücre yapımını arttırır.


Aloe Vera bitkisinde, çok sayıda mineral ve vitamin bulunur. Bunlardan bazıları vücut için çok önemli antioksidan özellik taşıyan A, C, E ve B vitaminleri (niasin, riboflavin, tiamin) ve folik asittir. Bu vitaminler bağışıklık sistemini destekler. Aloe Vera; kalsiyum, magnezyum, demir, fosfor, mangan, potasyum, bakır, çinko, selenium gibi mineralleri de yapısında bulundurur.
Aloe Vera’ nın aşağıda görebileceğiniz pek çok faydası mevcuttur:
Bağışıklık sisteminin güçlenmesi
Cilt hastalıkları (sivilce, egzama, alerji, sedef)
Uçuk tedavisi (antivirütik olarak)
Saç dökülmesi ve kepek
Güneş yanıkları ve diğer yanıklar
Kesikler
Baş ağrısı, kas ağrısı ve migren
Diş eti problemleri ve ağız yaraları
Bağırsak, mide sorunları, ülser ve kabızlık
Kalp bozuklukları ve yüksek tansiyon
Astım, gut, bronşit, soğuk algınlığı
Ameliyat sonrası yara yeri iyileşmesi,
Kan şekerinin ve kan yağlarının düzenlenmesi” demiştir.

Mucizevi bitki Aloe Vera’nın faydaları saymakla bitmez. Bu bitki, kuru iklimlerde yetişir. Yaprak, gövde ve köklerinde su depolayan sapsız bitkilerdir. Aloe Vera yaprağındaki jel ise, rahatlatıcı özellikleri olan kompleks bir doğal karbonhidrat karışımıdır.
Bu mucizevi bitki, diğer bir yaşam mucizesi suyun tüketimine katkıda bulunuyor. Herbalife’ın çok özel ürünü olan, Herbal Aloe Konsantre İçecek suya tazeliyici bir tat katarak daha zevkleiçmenizi sağlıyor. Ayrıca yapay tadlandırıcı ve renklendirici içermiyor.
Gün içinde rahatlamak için masanızdan Aloe Vera’lı suyunuzu eksik etmeyin. Biz denedik, çok sevdik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder