Translate

Bu Blogda Ara

16 Şubat 2016 Salı

Kilo Yönetimi Hakkında


HERBALIFE FORMÜL 1 SHAKE İLE FORMDA KALMANIZA YARDIMCI OLUN

HERBALIFE FORMÜL 1 SHAKE, GÜNLÜK OLARAK ALINMASI ÖNERILEN PROTEIN ILE VITAMIN VE MINAREL GIBI TEMEL BESINLERIN BILEŞIMINDEN OLUŞAN IÇERIĞI ILE PRATIK, SAĞLIKLI VE LEZZETLI BIR ÖĞÜN ALTERNATIFI SUNUYOR.

Günlük koşturmaca ve iş hayatının yoğunluğu, bazen kısa zamanda tüketilebilen, sağlıksız yiyeceklere yönlendiriyor bazen de öğün atlayarak bir sonraki öğünde yüksek kalori alınmasına sebep oluyor. Bu sağlıksız beslenme modeli yüzünden kilo artışı da kaçınılmaz hale geliyor.

Euromonitor 2012 verilerine göre, öğün yerine geçen gıdalar kategorisinde %28,5 ile en büyük pazar payına sahip olan Herbalife Formül 1 Shake, daima formda kalmak isteyenlere hazırlaması kolay ve pratik bir çözüm sunuyor. Besleyici içeriğinde, günlük olarak alınması önerilen aralarında B vitaminleri, C vitamini, kalsiyum ve demir olan 23 farklı vitamin ve mineral bulunuyor.

Bir porsiyonu ortalama 216 kalori olan Herbalife Formül 1 Shake’i hazırlamak için 250 ml. yarım yağlı süte iki çorba kaşığı (26 gr) toz Formül 1 karıştırmak yeterli.
Yapılan klinik çalışmalarda kalorisi kısıtlanmış beslenme düzeninde, orta yoğunlukta egzersizle birlikte uygulandığında kilo kontrolüne yardımcı olduğu onaylanan 

Herbalife Formül 1 Shake’i damak zevkinize uygun farklı meyveler katarak da zenginleştirebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder