Translate

Bu Blogda Ara

15 Şubat 2016 Pazartesi

KİLO ALDIRMA ( YUKARI ) PROGRAMI NASIL BAŞARILIR..?

Kilo Arttırma Programı (Yukarı kilo Kontrolü) Nasıl Başarılır ?
Herbalife beslenme programları arasında en çok talep gören programdır. Hangi durumlarda talep görür? Fazla kilo nasıl ki insanların sevmediği ve istemediği bir şey ise eksik kilo da hem görüntü anlamında hem de sağlık ve enerji anlamında istenmeyen bir durumdur. Yani vücut ağırlığımızın boyumuza oranla az olması, kas yapımızın zayıf olması durumunda tercih edilen bir programdır.
Yukarı kilo kontrol programı nasıl uygulanır? Herbalife iç beslenme ürünlerile kişilerin günlük beslenme düzen daha doğrusu düzensizliklerinde onlara destek olmak beslenmelerini düzenleyerek fazla kalori ve protein alımını desteklemek. Eksik ve yanlış beslenme sonucu ortaya çıkan eksik kilo problemi olan kişilerde çözüm noktasında Herbalife ürünlerini tercih etmelerinin en önemli sebepleri arasında hem ürün lezzeti hem ürün kalite ve güvenilirliği hemde kullanım kolaylığı. Genelde eksik kiloya sahip insanlara baktığımızda yaşam tarzları aktif ve yemeğe zaman ayıramama gibi bir probleme sahip olduklarından istedikleri kilo ve görüntüye ulaşmaları kolay oluyor.
Aldıkları kalori ve besin az, yaktıkları kalori fazla olduğundan ideal kiloda olmaları kolay olmuyor. Bundan dolayı Herbalife İç Beslenme ürünleri ile protein destekli bir beslenme yaparak istedikleri kiloya gelirken hem vücudun ihtiyacı olan besinleri ve önemi proteini alarak yağ oranlarını yükseltmeden ideal kilolarına ulaşırlar. Bu noktada unutulmamalıdır ki kilo yukarı yapmak , kilo aşağı yapmaktan daha zor. çünkü olmayan bir şeyi yerine koymak kolay değil. Proteinli beslenmenin önemi şudur ki kaslarımız proteinden oluşmuştur. şekle girmek tabiri caiz ise vücut dolgunluğu proteinle olur. bilinenin aksine yağlı yiyecekler ve yemeklerle olmaz. Kilo yukarı yapmak için yağlı ve karbonhidratlı beslenme tercih edilir ise bu defa da vücutta yağlanma başlar ve bunun yanında kolestorol, trigliserit gibi istenmeyen hastalıklar oluşur. sağlıklı olan yağlı vücut değil kaslı vücut.
Herbalife Ürün kullanımına nasıl başlanır?
Öncelikle burada en önemli sır kişinin kendisi. karalı ve sabırlı olmak gerekir. yukarı kilo kontrol programına başlamadan mutlaka boy,kilo, göğüs ve basen ölçüsü alınmalıdır. Görsel olarak da mutlaka vücut hatlarını gösteren kıyafetler seçerek fotoğraf çekilerek saklanmalıdır. Çünkü dediğimiz gibi sadece tartıda değil şekil olarak da değiştiğinizi takip edebilmek için. Kilo yukarı yapmaya karar veren kişiler çok şanslı çünkü temel felsefe şu üç öğün bilinen klasik yemek üstüne üç öğün Herbalife ürünleri ve günlük minimum 3 lt su. ürünler su bazlı olduğu için yani su da çözüldüğü ve sonuç daha iyi olacağı için bol su öneriyoruz.
SHAKE’in Hazırlanışı : Herbalife Formül1 Besleyici Shake Karışımdan bu defa her yemek üstüne üç öğün mutlaka içilmelidir. hazırlanışı 250 ml tam yağlı süt veya asitsiz içeceklerle 2 yemek kaşığı koyarak hazırlanır. yemeklerden hemen sonra tatlı niyetiyle içilmelidir.
Bitkisel lif tabletinden her yemek sonrası 2 şer tablet toplamda günde 6 tablet şeklinde alınacak. burada amaç sindirimi rahatlatmak. doğal bitki liflerinden oluştuğu için bağırsak temizliğinde önem arzeder.
Vitamin Ve Mineral Tabletin’den de günlük her yemek sonrası 1 tablet şeklinde alınmalıdır.
Herbalifeline omg3 tableti tamamen beslenmenizi desteklemek için verilen bir üründür yemeklerden sonra alınabilir.
Günde 3 öğün normal yemeklerinizden takribi yarım saat sonrasında shake’inizi hazırlayınız
300 ml süt , meyve suyu veya bir kase yoğurda 2 yemek kaşığı Formü1 Besleyici Shake karışımından, bir Tatlı kaşığı Kişiye Özel Protein Takviyesinden shaker’ın içine koyarak karıştırıp hazırlayın ve yemeklerin üstüne tatlı niyetiyle için. üzerine de bol su almayı ihmal etmeyin.
Tabletlerinizi yemekle beraber yada yemek sonrası alabilirsiniz. Tablet miktarınız ; her yemek sonrası 2 tane Bitkisel Lif Tabletinden; her yemek sonrası 1 tane vitamin ve Mineral Tabletinden alınmalıdır.
Herbalifeline Omega3 (Balık yağı) tableti kullanmanızı öneririz,sağlıklı bir yaşam sağlıklı damar sistemi ve beynimizle olur.
Bir gün içinde mutlaka 2 – 2.5 litre su veya sıvı tüketmeyi unutmayınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder