Translate

Bu Blogda Ara

15 Şubat 2016 Pazartesi

HERBALIFE ÜRÜNLERİNİN YAN ETKİLERİ VARMIDIR ?


Herbalife Ürünlerinin Yan etkileri ve Zararları Varmıdır ?

Herbalife beslenme destek ürünleri, dengeli beslenmenize yardımcı olan ürünlerdir.
Herbalife ürünleri belirli hastalıkları tedavi etmeye yarayan ilaçlar değillerdir. Doğal ve bitkisel maddelerden üretilen Herbalife ürünleri hayvalsal ve kimyasal katkı maddeleri içermezler. Herbalife ürünleri Tarım ve Köy İşleri bakanlığından onaylıdır.
Herbalife ürünlerine yalnızca diyet ürünleri demek doğru olmaz. Herbalife ürünlerinin asıl amacı, dengeli beslenerek vücudunuzun ihtiyaç duyduğu besinleri pratik yollardan almanızı sağlamaktır. Herbalife ürünlerini kullanarak yaşam standartlarınızı yükseltir, vücudunuzun ihtiyaç duyduğu besinleri kolayca alabilirsiniz. Dolayısıyla Herbalife ürünleri kullanmanız, diyet yaptığınız anlamına gelmez.
Herbalife nedir?
Herbalife ürünleri kendi aralarında Aşağı Kilo Kontrolü, Yukarı Kilo Kontrolü, Beslenme Ürünleri, Cilt ve Saç Bakım Ürünleri, Cilt Bakım Setleri ürünleri olarak ayrılır.
Bu ürünler sağlıklı yaşam ve dengeli beslenmeyi kolaylaştıran destek ürünleridir.
Herbalife yan etkileri varmıdır ?
Bilindiği kadarıyla Herbalife ürünlerinin henüz kanıtlanmış bir yan etkisi veya zararı yoktur. Yine de Herbalife ürünleri kullanmadan önce mutlaka doktorunuza başvurmanızı tavsiye ediyoruz.
Bitkisel ve doğal olan Herbalife ürünleri Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı tarafından da onaylı olmaları nedeniyle aklınızda daha az soru işareti kalmasını sağlayacaktır. Sağlık Bakanlığı ve Tarım ve Köy İşleri Bakanlığından izinli olan ürünlerin, herkesin öncelikle tercih etmesi gereken ürünlerdir çünkü incelemelerden geçirilerek onay verilmektedir.
Herbalife ürünleri
Herbalife ürünleri hakkında detaylı bilgilere (besin değerleri gibi) Herbalife ürünlerinin üstündeki etiketlerden ve yetkili distribütörlerden ulaşabilirsiniz.
Herbalife ürünleri kilo kontrolü ve iştah kontrolü yapmanızı kolaylaştıran ürünlerdir. Yetkili Herbalife distribütörlerinden satın alacağınız Herbalife ürünleri ile vücudunuzun ihtiyaç duyduğu besinleri alarak daha sağlıklı yaşayabilirsiniz.
Herbalife ürünlerini 30 gün içerisinde iade ederek vermiş olduğunuz paranızı geri almanız da mümkündür, yani tüketici yasalarına tamamen uygundur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder