Translate

Bu Blogda Ara

21 Haziran 2016 Salı

Aşağı Kilo Kontrol Programı Nedir ve nasıl uygulanır.?


              Bu program Herbalife beslenme programlarında en önemli ve en çok talep gören programlar arasında. Daha basit bir şekilde anlatacak olursak aşağı kilo kontrol programı var olan mevcut vücut ağırlığımızın olması gerekenden yani boyumuza oranla fazla olması durumunda Herbalife İç Beslenme Ürünleriyle kişiye  göre uygulanan bir beslenme programıdır. Hangi durumlarda uygulanır ki hepimizinde tahmin edeceği gibi vücut ağırlığımızın boya göre oranı yüksek olması  demek ya da bilinen bir tabirle fazla kilolu yani şişmanlık problemi ortaya çıktığında kişilerin beslenmesinde destek olmak için uygulanan kişiye göre beslenme tarzıdır.

Aşağı kilo kontrol programı nasıl uygulanır? 

 Herbalife iç beslenme ürünleri ile temelde üç amaçlı insanlara yarımcı olunuyor. Bunlardan dedİğimiz gibi en çok talep edilen aşağı  kilo kontrol programı. Bunun sebebi de tabi ki insanların günden, güne kilo fazlalıklarının oluşması. İnsanlar artık bilinçlendi bu nedenle çare aramaktalar ve çözüm noktasında tabiki şünü düşünüyorlar kilo proplemini ortadan kaldırırken sağlıklarını da kaybetmek istemiyorlar. bu noktada Herbalife ürünleri 31yıllık ürün kalitesi ve güvenirliliği ile sorunu olan kişilerin çözüm noktasında Herbalife beslenme tarzını tercih etmelerine sebep oluyor.

Herbalife iç beslenme ürünleri ile aşağı kilo  kontrolü yapmak isteyen kişiler ürün kullanmaya karar verdiklerinde ikinci bir şans daha elde ediyorlar. bu şans da ürün kullanım esnasında onlara rehber olacak,takiplerini yapacak ücresiz danışman hizmeti alırlar tabi istediklleri takdirde.Karar vermek işin anahtarıdır. karar verdikten sonra ister oldukları çevrede isterse çeşitli yollarla mesela referans, internet, el ilanı,afiş vs gibi yöntemlerle Bir Bağımsız Herbalife Distribütörüne ulaşarak ürün talepedebilirler. şu algılanmamalı Distribütör ister bulunduğu ofsten isterse telefonla destek verebilir. ikisi de aynı şey çünkü ürün kullanımı çok kolay ve herkesin yapabileceği basitlıkte olduğu için telefon desteği yeterli gelecektir. şu algılanmamalı Herbalife bağımsız Distribütörü bir sağlıkcı değil ve çalıştığı ofis veya bulunduğu yer sağlık kabini değil. Bazen böyle algılanıyor. Herhangi bir şekilde sağlık iddeasında bulunulamaz. çünkü ürünler bitkisel gıda takviyeleri.

Ürün kullanımına nasıl başlanır?


Öncelikle aşağı kilo kontrol programına başlamadan hedef belirlemelidir. kaç kilo aşağı kontrol yapmak isteniyor. sonucu takip edebilmek için de boy,kilo,göğüs ölçüsü,bel ölçüsü, basen ve bacak ölçülerini bir kenara yazmak gerekiyor. görsel olarak da sonucu belgelemek hem de teşvik için mutlaka açık ren kıyafetler seçilerek mutlaka kilolu hali resmedilmelidir.çünkü Herbalife beslenmesinde sadece tartı değil protein tarzı beslenme olduğu için kaslar erimediği aksine kaslar da beslendiği için sıkılaşarak kilo kontrolü olacaktır. bu yüzden Herbalife de 5kg sonuç diyet programlarından farklı olarak 10 kg a bedeldir.
Bütün bu hazırlıkları yaptıktan sonra aldığı ürün çeşidine göre Herbalife Distribütörü tarafından kullanım konusunda yönlendirme yapılır. Temel mantık şu minimum kalori optimum beslenme . yani vücudumuz için gerekli tüm besin takviyelerini,proteini karbon hiratı, vitamin ve minareli verirken düşük kalorili beslenme. yani günlük aldığımız kaori miktarını düşürerek vücudun içerden yakmasını sağlamak. bu da nasıl olacak felsefe şu iki öğün F1  Besleyici Shake karışımı  (halk dilinde mama) üç öğün programda tablet varsa her öğünde yemeklerden önce bol suyla tablet, bir öğün normal klasik yemek abartıya kaçmadam, 7-8  fincan Herbalife Bitkisel çayı ve içilebildiği kadar minimum 2-3 lt su. bu kadar basit.

Hazırlanışları; F1 besleyici shake karışımıdan 250 ml yarım yağlı süt ya da tercihe göre sevilen asitsiz bir içecek içine 2 yemek kaşığı katarak iyice karıştırılarak hazırlanır. içine mevsim meyvelerinden katılabilir, buz konulabilir. yemek yerine tavsiye edilen sabah akşam içilecek üzerine mutlaka bol su içilmeli.
Bitkisel lif tabletinden her yemek öncesi 2 şer tablet toplamda günde 6 tablet şeklinde alınacak. burda amaç sindirimi rahatlatmak doğal bitki liflerinden oluştuğu için bağırsak temizliğinde önem arzeder.
Vitamin Ve Mineral'den her yemek öncesi bir tablet yani toplamda 3 adet alınması önerilir. 22 çeşit vitamin ve mineral teşkil eder.

Herbalife Bitkisel Konsantire Çay'dan ise her gün mutlaka soğuk içilir ise 1.5 lt sıcak tercih edilir ise 7-8 fincan içilmelidir. ölçü   bir fincana yarım çay kaşığı katılarak içilebilir. Kıvam ve tad ayarı tamamen kişilerin tercihine bağlıdır.
HER ÖĞÜN ÖNCESİ İLK ÖNCE TABLETLER

2 adet bitkisel lif tableti, 1 adet vitamin ve mineral tableti, bol su ile içilir.
SABAH : Önce tabletleri yutunuz daha sonra 150 mg meyve suyu ya da sütün üzerine 100 mg su ilave ediniz. Toplam karışımınız 250 cc olacak. Ölçü kabına ilave ettiğiniz karışımın üzerine 2 yemek kaşığı formül 1 besleyici soya özlü besleyici shake'den, 1 tatlı kaşığı Kişiye Özel Protein Takviyesinden ilave edip bu karışımı bir iki dakika ölçü kabında çalkalayınız. Shake hazır bir hale gelmiştir. Lütfen yavaş ve ağır ağır içiniz. Shake'inizi bitirdikten sonra üzerine iki su bardağı su içmeyi lütfen unutmayın. Kahvaltı bitti.

ARA : TERMO COMPLETE (yağ yakıcı) tabletinden bir tane alabilirsiniz.

ÖĞLEN: Önce tabletlerinizi yukarıda verilen miktarlarda bol su ile yutunuz, daha sonra ise normal dengelenmiş yemek yiyiniz .Normal öğününüzü sebze-meyve ağırlıklı olarak seçebilirsiniz.

ARA : TERMO COMPLETE(yağ yakıcı) tabletinden bir tane alabilirsiniz

AKŞAM : Sabah yaptığınızın aynısını yapmalısınız . Önce tabletler sonrada besleyici shake'inizi verilen ölçülerde hazırlayıp içiniz ve üzerine su içmeyi lütfen unutmayınız.

HERBALIFE ÇAYINIZ : Günde minimum 7-8 kupa içilmesi gerek. İster sıcak ister soğuk içine şeker katmadan içebilirsiniz.

Öğün aralarında bol bol HERBALIFE çayıından tüketebilirsiniz.

Gün içinde mutlaka 1.5 - 2 litre su tüketmeyi unutmayınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder