Translate

Bu Blogda Ara

26 Ocak 2016 Salı

Herbalife shake İle Zayıflamak Çok Kolay




1 Öğün yerine geçen protein ve temel besinlerden oluşan shake karışım … Zayıflamak istiyorsunuz, diyet listeleri veya spor çalışmaları için vaktiniz yok diye dşünüyorsunuz. Bu durumda herbalife shake aslında size göre olabilir. Shake karışım içerisinde B vitaminleri, C vitamini, kalsiyum ve demir bulunan 22 vitamin ve mineral içerir.
Herbalife ürünlerini kullanmaya başlamadan önce herballife danışmanı ile çalışmanızda büyük fayda var. Danışman sizinle görüşmeye geldiğinde ölçümlerini ve metabolizma hızınızı ölçeceği için günlük tüketmeniz gereken kalori hesaplamasında yardımcı olarak doğru bir yöntem izlenmesinde yardımcı olmaktadır.
Kullanım önerisi olarak eğer kilonuzda azalmasını istiyorsanız günde 2 öğün shake 1 öğün normal sağlıklı bir yemeği tercih ederek sürecinizi ilerletebilirsiniz. Tabi ki, ömrünüzün sonuna kadar shake içemezsiniz veya hergün içemeyebilirsiniz bu durumda Herbalife sizin için kilo kontrol programı sunuyor günde sadece 1 öğün shake kullanarak hedefllediğiniz kiloda kalmanız için sağlıklı bir program. Yani kiloyu verdim ama bırakınca geri alırmıyım demiyorsunuz.

Shake kullanırken nelere dikkat etmek gerekiyor. Herbalife shake su ile aktive olur. Bu yuzden kullanırken günde en az 2 litre su tüketmeniz gerekir. Her shake tüketiminden sonra 2 bardak su tüketilir. Bu sayede anında tokluk hissine ulaşmış oluyorsunuz. Aslında herballife kullandıktan sonra yediğiniz br çok şeyi düşüncede istediğinizi ve buna hükmedebildiğinizi görüyorsunuz. Shake isterseniz süte, isterseniz suya yapın. Van,şya veya çikolatalı seçeneklerinden birini kullanın.Meyve ara öğünleri ve sınırsız salatalık tüketimi sayesinde kullanımda zorlanmıyorsunuz.
Shake kullanımı sırasında yine bir herballife ürünü çayı sayesinde yağ tüketiminizi arttırıyorsunuz. Bu sebeple shake ve çay aslında size yeter. Ancak daha detaylı ürünler arıyorsanız herbalife size bir çok seçenek sunmakta. Çikolata barları vb…
Eğer yoğun yaşıyorsanız özel diyet yemekleri yapamıyorsanız herballife size göre. Shake kullanımı ile hem vitaminleri ve ihtiyaç duyulan şeyleri vücudunuza alıyorsunuz hem de kilo kontrolü sağlıyorsunuz.
Tekrar kullanacaklara hatırlatmakta fayda var su tüketimi çok çok önemlidir. Shake su ile aktive olmaktadır.
Shake, çay ve su ile sağlıklı beslenmeye adım atılmaktadır. Ve hedeflenen kiloya ulaşılır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder