Translate

Bu Blogda Ara

16 Ocak 2016 Cumartesi

ÇOK BESLEYİCİ GÜZEL BİR ÖGÜN..! HERBALİFE FORMUL1 BESLEYİCİ SHAKE KARIŞIMI NEDİR..!


Herbalife Formül 1 Shake
Çikolatalı Aromalı



 
✔ Protein ve temel besinlerin bileşiminden oluşan lezzetli bir öğündür.
✔ Herbalife formül 1 aralarında B vitaminleri, C vitamini, Kalsiyum ve demir bulunan 22 Vitamin ve mineral içerir.
✔ Herbalife formül 1 aşağı kilo kontrolü için günde 2 öğün bu lezzetli shake'i tercih edip bir öğün sağlıklı yemek yiyebilirsiniz.
✔ deal kilonuzu korumak için günde 1 öğün herbalife formül 1 shake'i tercih edip, iki öğün sağlıklı yemek yiyebilirsiniz !.
✔ Herbalife formül1 shake aromaları 

Formül 1 Öğün Yerine Geçen Shake Nedir ?


Formül, Vücudun her gün ihtiyaç duyduğu vitamin ve minerallerin pek çoğunun yanında dengeli bir karbonhidrat , Protein ve Lif içerigine sahip , öğün yerine geçen , kalori kontrollü lezzetli bir içecektir.

HERBALİFE ÖGÜN YERİNE GEÇEN BESLEYİCİ ŞHAKE KARIŞIM İLE PROTEİN TOZLARININ ARASINDAKİ FARK NEDİR ?

Herbalife öğün yerine geçen besleyici Shake'ler ile protein tozları arasında beslenme profili ve içerik açısından önemli farklar bulunur.Protein tozlarının protein içeriği oldukca yüksektir, ancak öğün yerine geçmesi amaçlanmadığından karbonhidrat içerikleri 5 gramın altındadır. Herbalife Formul1 gibi öğün yerine gecen shakeler dengeli bir karbonhidrat, protein, yağ, ve Lif İçeriğine Sahiptir. ve düşük enerjili beslenme düzenlerinde gün içinde veya iki öğün yerine geçerek alınan kalorinin kontrol altında tutulmasına yardımcı olmak için geliştirilmiştir.

HARİKA TAT !!

BİR PORSİYON FORMUL 1 İÇERİSİNDEKİ FRUKTOZ MİKTARIİ KÜÇÜK BİR ELMADA BULUNAN ŞEKER KADARDIR. AYNIZAMANDA BÜYÜK BİR ARMUTTAN ALACAGINIZ FROKTOZUN YARISI KADARDIR !.

Formül 1'deki fruktoz , inek sütündeki doğal şekerle ( loktoz ) birlikte vücudunuza enerji sağlayan karbonhidrat içeriğine katkıda bulunur. Bu karbonhidratlar süt süt ürünleri ve bezelyeden gelen yüksek protein içeriğinin yanında, Lif ve 22 Vitamin ve mineralle dengelenir.Sonuç olarak tüm bunların dengeli bir şekilde içeren öğün yerine geçen lezzetli bir herbalife formül 1 shake elde edilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder